Legalist הוא מגזין משפטי, אובייקטיבי ובלתי תלוי אשר התוכן בו נכתב, מפורסם ומאושר על ידי עורכי דין מהשורה הראשונה בישראל.
כל עורך דין יכול להצטרף לצוות הכותבים של Legalist, כך שאם ברצונך לתרום מהידע המקצועי שלך ולקבל חשיפה ממוקדת למשרדך, נשמח לקבל מאמרים משפטיים אשר עומדים בהנחיות הבאות:
- רלוונטיות – Legalist הוא מגזין משפטי לכן כל המאמרים שמפורסמים בו קשורים לעולם החוק והמשפט הישראלי והבינלאומי.
- בלעדיות – מכיוון שמגזין Legalist מקודם בצורה אקטיבית בגוגל, אנו דורשים שכל מאמר שיפורסם תחת האתר יפורסם בצורה בלעדית רק ב – Legalist. שכפול של המאמר לאתר המשרד, פורטלים משפטיים או עמוד הפייסבוק האישי תוביל להסרה מיידית שלו מאתר Legalist.
- מבנה ואורך המאמר – כל מאמר אורח ב – Legalist חייב להיות בעל מבנה הגיוני, סדור ונכון. כמו כן, האורך המינימלי של כל מאמר אורח ב – Legalist יעמוד עד 500 מילים.
חשוב לציין כי ב – Legalist לא גובים מעורכי הדין תשלום כלשהו על פרסום המאמר וכל אדם רשאי להציע לפרסם את יצירתו.
עו"ד אשר מפרסם מאמר אורח ב – Legalist יוכל לזכות בקרדיט מלא בראש ובתחתית המאמר, עמוד אישי אשר יציג את כלל המאמרים שלו ב – Legalist ופרסום ממוקד בגוגל ובפייסבוק.
להצטרפות לרשימת הכותבים של Legalist, ניתן למלא את טופס יצירת הקשר הבא ואנו נחזור אליך בהקדם האפשרי: